Vi finder de bedste rejsetilbud

3 nætter på det unikke Baumhaushotel for kun 2.533,-


3 nætter på det unikke Træhus-hotel Baumhaushotel Oberbayern ved München for kun 2.533,- per person inkl. fly, morgenmad på hotellet og leje af bil!

Har du lyst til en anderledes hoteloplevelse? Hvad med en cool træhytte i stedet for det normale hotelværelse? Føl dig som Tarzan og Jane og nyd tiden mellem trætoppene på Baumhaushotel Oberbayern. Her bor du i utroligt smukke træhuse ved vandet med en stor terrasse, så du rigtig kan nyde udsigten over søen. Du kan selvfølgelig svømme i søen og træhotellet er omgivet af så betagende natur, så det er oplagt at tage på vandre- og cykelture i området.
Din lejede bil giver dig også mulighed for at opleve andre af områdets attraktioner. Tag f.eks. til Dachau, hvor du kan opleve et tankevækkende besøg i den tidligere koncentrationslejr. Det er også oplagt at køre til München, som kun ligger 35 kilometer fra træhotellet. Her venter charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse.

 

SE DET GODE TILBUD HER:
FlyHotelBil

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 14. – 17. maj 22 (3 nætter)
HOTEL2.014,-
FLY35,-
BIL484,-
I ALT2.533,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.028,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 2.014,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 968,- hvilket er 484,- per person ved 2 personer.


Hotel

Baumhaushotel Oberbayern ligger nord for München og tilbyder unikke ferieboliger med terrasse og udsigt over søen. Der er fælles opholdsstue og gratis wi-fi. Ferieboligerne har balkon, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der serveres kontinental morgenmad i ferieparken. Gæsterne på Baumhaushotel Oberbayern kan spille bordtennis på stedet eller cykle i lokalområdet. Dachau ligger 25 km fra overnatningsstedet, og Unterschleißheim ligger 22 km derfra. Prisen er inkl. morgenmad.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Du flyver til Memmingen som ligger ca. halvanden times kørsel fra hotellet.

Billund: 14. – 17. maj 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Det er billigt at leje en bil i Memmingen. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365