Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Apulien for kun 1.154,-


8 dage i Apulien for kun 1.154,- inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Apulien ligger i det sydlige Italien på støvlelandets hæl og er italienernes eget foretrukne feriested. Området er et skatkammer af oplevelser som de charmerende hvide byer, gyldne sandstrande, imponerende kirker, overvældende bjergrygge og magiske borge.
Bari er hovedstaden i regionen Apulien. Her kan du slappe af på stranden, nyde lækker gastronomi og eksklusiv shopping eller besøge et af byens mange museer. Bari er kendt som porten til Østen, da byen ligger ideelt placeret på søvejen til Grækenland, Albanien og Kroatien, hvilket har sat sit tydelige historiske præg på byen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Transport

 

Lej en bil i Bari og oplev smukke Apulien på egen hånd. Den kan bestilles her:


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 13. – 20. jun 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL976,-
FLY178,-
I ALT1.154,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.951,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 976,- per person.

 

 

 

Hotel

 

På Semiramide Palace Hotel kan du nyde din gratis morgenmad på tagterrassen på dette 4-stjernede hotel, hvor du kan nyde den naturskønne udsigt over Puglia-landskabet udenfor Castellana Grotte. Samtlige værelser er moderne og har udsigt over den store have. De har alle hydromassagebruser eller badekar, gratis WiFi og LCD-tv med Sky-kanaler. Der er udsøgte spisefaciliteter og elegante opholdsområder. Slap af udendørs i sommerens swimmingpool eller på den omkringliggende solterrasse, som er fuldt udstyret med liggestole. Semiramide Palace Hotel har en rolig og afslappende beliggenhed inden for rækkevidde af byens centrum.

Hotellet ligger lige ved siden af Valle d’Itria og har en bekvem beliggenhed, hvis man ønsker at besøge lokale seværdigheder. Der ligger smukke strande blot 15 km derfra. Du kan gå til togstationen på bare 15 minutter.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Bari i Apulien:

FRA billund: 13. – 20.  jun 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Apulien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365