Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Trier for kun 1.151,-


Forlænget weekend i Trier for kun 1.151,- per person inkl. fly, leje af bil og godt 3-stjernet hotel i centrum af byen!

Trier er Tysklands ældste by og med sin romerske og middelalderlige fortid måske også den by, der er rigest på historie. Byen ligger smukt i en dal ved floden Mosel.
Det var romerne der grundlagde Trier i år 17 f.Kr. under navnet Augustus Treverorum, og byen fik hurtig stor betydning for romerne og blev regeringsby for det vestromerske rige. Romerne har da også efterladt flere enestående mindesmærker, som alle vidner om byens tidligere storhed som f.eks. Trier-katedralen, amfiteatret, Romerbrücke (romerbroen), Kaiserthermen (kejserbadene) og Den sorte port, som er den største romerske byport nord for alperne og opført på UNESCO’s verdensarvsliste. I dag er Trier en spændende universitetsby, der er kendt for den populære vinregion Mosel.
Er man i Trier er det også oplagt at besøge vinbyen Bernkastel-Kues, der regnes for den smukkeste i Moseldalen, og kaldes “Mosels Perle”

På denne tur flyver du fra København til Köln, hvorefter du sætter dig ind i din lejede bil og kører ca 2 timer til Trier.

 

SE DET GODE TILBUD TIL HER:
FlyHotelBil

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 26. juni 22 (2 nætter)
HOTEL655,-
FLY150,-
BIL346,-
I ALT1.151,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.310,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 601,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 692,- hvilket er 346,- per person ved 2 personer.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Constantin, der ligger i centrum af Trier med udsigt over Mosel-floden, blot 50 m fra broen Römerbrücke. Der tilbydes nem adgang til cykelruten Moselradweg. Hotel Constantin har rummelige værelser med kabel-tv og moderne badeværelse. Der er gratis WiFi overalt på stedet.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA københavn: 24. – 26. juni 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Det er billigt at leje en bil i Köln. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365