Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Koh Lanta for kun 4.822,-


2 uger på Koh Lanta for kun 4.822,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og skøn beliggenhed på stranden!

Koh Lanta er et uspoleret ferieparadis med dejlige strande og azurblåt badevand.  Oplev det smukke koralrev og nyd den betagende natur, hvor du kan vandre igennem tropiske skove og se smukke vandfald. Nyd øens mange gode restauranter og det rolige tempo. Koh Lanta er et godt valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 28. jun 2022
HOTEL1.257,-
FLY3.565,-
I ALT4.822,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.514,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.257,- pr person.


Hotel

 

Vacation Village Phra Nang Lanta ligger på Ba Kan Tieng Beach og tilbyder smuk udsigt over Andaman Havet. De charmerende og hyggelige værelser på Phra Nang Lanta har en flot havudsigt og er udstyret med satellit-tv, dvd-afspiller og gratis trådløs internetadgang. Phra Nangs rekreative faciliteter omfatter en udendørs swimmingpool, massageservice og en udflugtsskranke.  Phra Nang Lanta har også et spiseområde og en tag-bar. Måltider serveres normalt i haven, men kan også indtages ved poolen, på værelset eller ved stranden.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 14. – 28. jun 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365