Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lanzarote for kun 2.383,-


1 uge på Lanzarote for kun 2.383,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet lejlighedshotel med 4 swimmingpools og god beliggenhed!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 30. apr – 7. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer2.383,-

 


Hotel

Selvfølgelig vil du ikke gå glip af noget af det livlige centrum af Puerto del Carmen! Med Lejligheder Atlantis-Las Lomas som din hjemmebase er du helt sikkert det rigtige sted. De smukke lejligheder ligger omkring de 4 swimmingpools og er meget rummelige, hyggelige og pænt vedligeholdt! Personalet er venlige, hjælpsomme og altid tilgængelige.

Mens børnene hygger sig i børnepoolen, kan du tage en forfriskende dukkert i poolen eller nyde en god bog på en liggestol. Der er også masser at lave i de smukke omgivelser. Lejlighedskomplekset ligger i gåafstand fra Blanca stranden og den hyggelige boulevard, hvor du kan nyde shopping eller en bid mad. Du kan også tage til det atmosfæriske gamle centrum af badebyen Puerto del Carmen med sine mange butikker og underholdningssteder. Det anbefales også at leje en bil, så du kan opdage alle de fine steder på øen!

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Lanzarote:

 

FRA KØBENHAVN: 30. apr – 7. maj 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lanzarote: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365