Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 2.890,-


2 uger på Zakynthos for kun 2.890,- inklusiv fly og nyt 3.5-stjernet lejlighedshotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se tilbudet til zakynthos her:
BillundKøbenhavn

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 26. maj – 9. jun 22
Pris2.890,-

 

København: 26. maj – 9. jun 22
Pris2.962,-

 


Hotel

Lejligheder Lithakia Gardens er et nyopført lejlighedskompleks, som for første gang slog dørerne op i 2019. Det giver dig alletiders mulighed for at være den første til at besøge disse nye og moderne lejligheder. Lejlighederne drives af den samme gæstfrie ejer, som gennem mange år har drevet de populære Lejligheder Lithakia Beach. Lithakia Gardens ligger i den lille, fredelige ferieby, Agios Sostis, og her befinder du dig kun få minutters gang fra stranden og den smukke udsigt over Laganas-bugten. Øens største ferieby, Laganas, ligger blot to kilometer fra Lithakia Gardens, og her finder du, foruden en dejlig sandstrand, også et bredt udvalg af restauranter og et festligt natteliv. Lithakia Gardens kommer til at bestå af studiolejligheder og 2-værelses lejligheder, som kan rumme helt op 5 personer. Til lejlighederne hører et mindre poolområde, hvor du kan nyde solen og en forfriskende, afkølende dukkert.

 
BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365