Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sunny Beach for kun 1.499,-


8 dage i Sunny Beach for kun 1.499,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

Se tilbuddet til Sunny beach her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Subwebs hjemmeside.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 22 (7 nætter)
Pris1.499,-

 

Billund: 25. maj – 1. jun 22 (7 nætter)
Pris1.499,-

 

Hotel

Lejligheder Flores Park er et populært lejlighedskompleks beliggende i Sunny Beach. Her kan du kombinere dejlige dage på stranden med festlige nætter i det farverige natteliv i Sunny Beach. Lejlighederne ligger i gåafstand til den gyldne sandstrand, samt de mange shoppingsmuligheder og det livlige natteliv i Sunny Beach. Flores Park består af 47 lejligheder, som alle er enkelt indrettet og meget rummelige. Alle lejlighederne har køkken med mulighed for at tilberede lette retter. De største lejligheder kan rumme op til 7 personer, hvilket gør dem velegnet til ferie med en gruppe venner. Til lejlighederne hører et lille, hyggeligt poolområde, hvor du kan nyde solen eller tage en afkølende svømmetur, hivs du trænger til afveksling fra stranden. Vi anbefaler især Lejligheder Flores Park til unge, der gerne vil bo i rummelige lejligheder og med god mulighed for at udforske det livlige natteliv i Sunny Beach.

 

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Sunny Beach i maj måned.

 

Fra København: 25. maj – 1. jun 22

 

Fra Billund: 25. maj – 1. jun 22

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sunny Beach. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365