Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Halkidiki for kun 588,-


4 dage i Halkidiki for kun 588,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet lejlighedshotel tæt på stranden!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. mar – 2.  apr 2022
HOTEL371,-
FLY217,-
I ALT588,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 742,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 371,- per person.

 


Hotel

StayInn Luxury Apartments ligger 200 m fra Nea Kallikratia-stranden og tilbyder indkvartering med have, grillfaciliteter og fælles køkken. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Ferieboligerne har aircondition, fuldt udstyret tekøkken med spiseplads, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af ferieboligerne har opholdsområde og/eller balkon. Lejlighedshotellet har solterrasse.

Mykoniatika Strand ligger 2,6 km fra StayInn Luxury Apartments, og der er 11 km til det antropologiske museum og Petralona-grotten. Den nærmeste lufthavn er Thessaloniki Lufthavn, 25 km fra overnatningsstedet.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

 

FRA KØBENHAVN: 30. mar – 2.  apr 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365