fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage med all inclusive i Bodrum for kun 3.645,-


15 dage med all inclusive i Bodrum for kun 3.645,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 28. maj 22 (14 nætter)
v/2 personer3.645,-

 

billund: 14. – 28. maj 22 (14 nætter)
v/2 personer3.867,-

 


Hotel


Vi har taget udgangspunkt i Hotel Costa Bitezhan, der er et hyggeligt All Inclusive hotel med en dejlig beliggenhed ud til stranden og en fantastisk udsigt over en fredelige badebugt i Bitez. Hotellet ligger i en hesteskoformet bygning rundt om poolen, hvor solsenge og små caféborde indbyder til afslapning i solen. Du kan også vælge at bruge dagen på at at slentre en tur ned ad Bitez hyggelige strandpromenade eller tage den lokale dolmus ind til centrum af Bodrum, hvor der venter mange spændende seværdigheder. Hotellet er af ældre dato og kan fremstå en smule slidt, men indbyder stadig til en dejlig og afslappende ferie.

For børnene er her børnepool, og hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter i løbet af ferien. Din ferie på Hotel Costa Bitezhan er med All Inclusive, så du for en stund kan glemme alt om madlavning og indkøb. Vi anbefaler Hotel Costa Bitezhan til både familier og par, som ønsker en afslappende ferie med All Inclusive ved stranden.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum i maj.

 

FRA KØBENHAVN: 14. – 28. maj 22

 

FRA billund: 14. – 28. maj 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marmaris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365