Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Venedig for kun 613,-


4 dages forlænget weekend i Venedig for kun 613,- per person inkl. direkte fly og strandhotel med super beliggenhed på Lidoen og terrasse med panoramaudsigt over havet!

Venedig er en unik oplevelse, som ingen bør snyde sig selv for. Bygget på pæle i vandet byder Venedig på seværdigheder som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro. Nyd den helt særlige stemning i en gondol på de smukke kanaler og spis dejlig mad på de romantiske restauranter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 1. – 4.  apr 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL573,-
FLY40,-
I ALT613,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.146,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 573,- per person.

 

København: 7. – 10.  apr 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL613,-
FLY370,-
I ALT983,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.225,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 613,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


HOTEL

Venezia 2000 ligger 1 minuts gang fra stranden og har terrasse med panoramaudsigt over Lido di Venezia og Adriaterhavet. Dette strandhotel tilbyder privat parkering mod tillægsgebyr samt værelser med fladskærms-tv. Værelserne har aircondition og er indrettet i klassisk stil. De har eget badeværelse med hårtørrer. Mange af værelserne har udsigt til havet eller byen. På hotellets solterrasse er der liggestole og parasoller. Restauranten serverer italiensk mad. Du kan spadsere til færgelejet med færger til Venedig på 10 minutter eller tage med en bus, der standser lige foran Hotel & Residence Venezia 2000.

SE MERE HER:
Fra BillundFra København

Fly

 

Vi har fundet meget billige billetter til Venedig:

 

FRA billund: 1. – 4.  apr 2022

 

FRA København: 7. – 10.  apr 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Venedig: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365