Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ischia for kun 964,-


8 dage på Ischia for kun 964,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med pool og wellnesscenter!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Besøg også Napoli, der byder på ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er  en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 3. – 10.  apr 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL784,-
FLY180,-
I ALT964,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.568,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 784,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

 

Hotel Internazionale har udendørs termisk swimmingpool samt wellness-center. Hotellet ligger på Ischia nær Fiaianos grønne fyrreskov og 3,5 km fra den vigtigste havn. Gæsterne tilbydes gratis transport fra hotellet til havnen samt stranden som begge ligger 10 minutters kørsel derfra. Internazionale har også stor middelhavshave samt gratis WiFi i receptionen. Fiaianos fyrreskov ligger 100 m fra hotellet. De lyse værelser er enkelt indrettede og har køligt klinkgulv, satellit-tv samt badeværelse med toiletartikler. Nogle af værelserne har udsigt til haven, mens andre har dejlig udsigt over Napoli-bugten. Der serveres morgenbuffet med croissanter, kager samt cappuccino. Hotellets restaurant serverer både lokale specialiteter samt internationale retter til frokost og middag.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 3. – 10.  apr 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365