Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Tallinn for kun 645,-


Super billige fly til Tallinn for kun 11,- tur/retur!
Tag f.eks. på 4 dages forlænget weekend for kun 645,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad, central beliggenhed og lækker spa med indendørs pool!

Tallinn er Estlands smukke hovedstad og lokker med det nordlige Europas bedst bevarede Middelalderby. Den charmerende bykerne med maleriske brostensbelagte gader er omgivet af en fascinerende bymur og byder også på flere museer samt et livligt forlystelsesliv med et væld af fantastiske restauranter og barer.  

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 31. mar – 3. apr 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL634,-
FLY11,-
I ALT645,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.268,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 634,- per person.

 


Hotel

Park Inn Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn er et elegant og moderne hotel med velindrettede værelser med gulv til loft-vinduer, 400 m fra Tallinns Toompea Slot og Park i centrum. Der er sofistikeret spa med indendørs pool og gratis wi-fi overalt. Samtlige værelser har satellit-tv og eget badeværelse. Gæsterne har gratis adgang til spaen, saunaen og fitnessfaciliteterne hele dagen. Afhængigt af tilgængelighed kan gæsterne deltage på fitnesshold dagligt.

Det kulinariske tilbud på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn har grillrestaurant – Grill 250 grader samt Cubano-bar der byder på mad og et bredt udvalg af drinks og et udvalg af bordsspil, mens cafe Mademoiselle tilbyder friske kager bagt på stedet. Der serveres dagligt frokostbuffet fra kl. 12.00-15.00. Park Inn Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn er en god base hvis du ønsker at udforske Tallinns øvre bydel, og det ligger mindre end 10 minutters gang fra den ikoniske Nevsky-domkirke.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Tallinn:

FRA billund: 31. mar – 3. apr 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tallinn: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365