Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekend i Firenze for kun 1.236,-


4 dages forlænget weekend i Firenze for kun 1.236,- per person inkl. direkte fly og 4-stjernet hotel!

Firenze er en sand perle i det smukke Toscana. Byen udgør de perfekte rammer for en rejse med gode vine, lækker mad, storslået kunst og betagende omgivelser. Bykernen med de fleste seværdigheder er nem at finde rundt i på egen hånd. Midt i Firenze ligger den enorme domkirke Santa Maria del Fiore med sin smukke og verdensberømte kuppel. Ud fra domkirken snor de middelalderlige gader sig, med pragtfulde torve og majestætiske bygninger.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 12. – 15  aug 22 (3 NÆTTER)
HOTEL612,-
FLY624,-
I ALT1.236,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.224,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 612,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Mirage ligger mindre end 2 km fra Firenze Peretola Lufthavn og 10 minutters kørsel fra centrum af Firenze. Der tilbydes gratis parkering, og Firenze Nord-afkørslen på motorvej ​​A1 ligger 8 km derfra. Der tilbydes gratis wi-fi. Værelserne har klassisk interiør som omfatter gulvtæppe, træmøbler, satellit-tv, aircondition og badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har ekstra plads, større senge og balkon. Restauranten har specialiseret sig i klassiske italienske retter og toscanske specialiteter, tilberedt med friske ingredienser fra lokalområdet. Hotel Mirage byder desuden på morgenbuffet, og man kan også slappe af med drinks og dæmpet klavermusik i baren.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 12. – 15  aug 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365