fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Skiferie i Frankrig: 3 nætter i St. Sorlin d’Arve for kun 569,-


Skiferie i Frankrig 🇫🇷 3 nætter i St. Sorlin d’Arve for kun 569,- per person inkl. liftkort og charmerende lejlighedshotel med jacuzzi, sauna, pool og beliggenhed tæt på pisterne.

Skidestinationen, St. Sorlin d’Arve, er en lille, traditionel fransk bjerglandsby, beliggende i skiområdet, Les Sybelles, i Frankrig. Byen ligger i en højde af 1600 meter, hvor du har en høj snesikkerhed og en flot udsigt over det omkringliggende bjerglandskab. Byen har været under opbygning i de senere år, og har i den sammenhæng fået flere nye skilifter, lejlighedskomplekser og skibarer. Denne udbygning har været med til, at flere skientusiaster har fået øjnene op for dette byens mange muligheder.
Byen byder på et godt udvalg af hyggelige restauranter og barer, samt gode indkøbsmuligheder. Efter en dag på pisterne, byder byen, udover hyggeligt byliv, på flere forskellige aktiviteter, som f.eks. wellness og spa, snescooterudlejning, parasailing og mountainbiking i sneen. Du kan læse mere om byens aktiviteter og tilbud her.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 27.- 30. mar. 2022 (4 nætter)
v/4 personer569,-

 


Hotel

Résidence Les Fermes de St. Sorlin er et charmerende lejlighedshotel beliggende på bjergskråningerne i St. Sorlin d’Arves. Lejlighederne er rummelige og hyggeligt indrettet, og den megen brug af træ giver en varm atmosfære. Fra lejlighederne har du en smuk udsigt over den sneklædte dal.

Résidence Les Fermes de St. Sorlin byder på en central beliggenhed, kun 100 meter fra liften og i gåafstand til byens centrum. Efter en dejlig dag på pisterne kan du slappe af i jacuzzien eller saunaen eller tage en svømmetur i hotellets indendørs pool. Hvis du har mere energi tilbage, så kan du med fordel besøge “Yeti bar”, som ligger i stueetagen og byder på stemningsfuld afterski om eftermiddagen.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365