Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 2.299,-


8 dage på Karpathos for kun 2.299,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel hotel med morgenmad, beliggenhed lige ved stranden og smuk udsigt over det klare blå hav!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. maj – 6. jun 22
v/2 personer2.299,-

 

 

billund: 30. maj – 6. jun 22
v/2 personer2.299,-

 


Hotel


Det lille Hotel Sunrise har en malerisk beliggenhed ved havnen nær Karpathos by. Du har en smuk udsigt fra de fleste værelser, da du ser ud over det klare blå hav. Indenfor få skridt er du allerede på stranden, og det livlige centrum med hyggelige gader og taverner med de bedste retter er også et stenkast herfra.

Hver morgen kan du nyde en dejlig morgenmad, før du udforsker øen. Du kan forkæle dig med sportslige aktiviteter i fitnessrummet, og i snackbaren på hotellet kan du bestille små retter og lækre snacks hele dagen, mens du nyder en forfriskende drink.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Karpathos:

FRA KØBENHAVN: 30. maj – 6. jun 22

 

FRA billund: 30. maj – 6. jun 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Karpathos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365