Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages hygge i familieparken Nordseeküste for kun 388,-


4 dages hygge i familieparken Nordseeküste i det nordlige Tyskland for kun 388,- per person inkl. overnatning i indbydende lejlighed tæt på havet og adgang til subtropisk badeland!

Center Parcs tilbyder familievenlige ophold i deres mere end 25 ferieparker med masser af aktiviteter i naturskønne omgivelser fordelt i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

Vi har her taget udgangspunkt i ferieparken Nordseeküste, der ligger mellem Wilhelmshaven og Bremerhaven i skønne omgivelser tæt på havet og byder på masser af sjov for hele familien! – Se et udpluk at de mange aktiviteter herunder.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 775,- for 4 personer i en comfort lejlighed, hvilket er 388,- per person.


I Center Parcs Nordseeküste finder du masser af aktiviteter til hele familien og nogle af aktiviteterne er inkluderet i opholdet. – Det omfatter bl.a. adgang til parkens vandland “Aqua Mundo”, hvor du bl.a. kan opleve vandrutsjebane, bølgepool, børnepool og meget mere! – Derudover er adgang til legeplads, børnedisco og livemusik

Udover de inkluderede aktiviteter har du også mulighed for at købe adgang til endnu flere sjove aktiviteter til overkommelige priser. Det omfatter bl.a.:

minigolf

Bowling

badminton

Squash

Tennis

Bordtennis

bueskydning

… og meget meget mere!

Se mere her

ALTERNATIVE DATOER

Vil du hellere afsted en anden dag? Her kan du se andre datoer, hvor vi også har fundet gode tilbud til Center Parcs Nordseeküste:

SE MERE HER
25. – 28.328. – 31.329.3 – 1.4

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer i en comfort lejlighed.

Prisen afhænger af de valgte datoer. Vi har her taget udgangspunkt i den 12.- 15. december 2022, men der er mange alternative datoer også i weekender. Priserne er lavest på hverdage, men er også overkommelige i weekender.

Center Parcs Nordseeküste ligger mellem Wilhelmshaven og Bremerhaven i det nordlige Tyskland.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365