Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Malta for kun 555,-


5 dage på Malta for kun 555,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med spa, 3 pools og smuk udsigt over Paradise Bay!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 4. – 8. apr 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL356,-
FLY199,-
I ALT555,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 712,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 356,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Paradise Bay Resort, der har 3 udendørs pools og rummelige solterrasser med udsigt over Paradise Bay på den ene side og øerne Gozo og Comino på den anden. Der er gratis wi-fi og parkering på stedet. Hotellet har værelser med havudsigt, satellit-tv, minikøleskab og te- og kaffefaciliteter. Det tilhørende badeværelse har badekar eller brusebad og hårtørrer. Der serveres hver dag en generøs kontinental morgenmad i form af buffet. Gæsterne kan også nyde et måltid på en af ​​stedets 3 restauranter. Frokost og aftensmad består af en omfattende middelhavsbuffet, og der også en a la carte-menu. Paradise Hotels private strand kan benyttes om sommeren. Der er året rundt mulighed for at deltage i vandsportsaktiviteter og dykkerkurser med kvalificerede instruktører. Den opvarmede indendørs pool er åben i de koldere måneder. Man kan nyde afslappende øjeblikke i spabadet og saunaen på anmodning, og der ydes rabat på massagebehandlinger på stedet. Der findes også tennisbane og legeplads på overnatningsstedet.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta i april:

FRA Billund: 4. – 8. apr 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365