Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta med all inclusive for kun 5.804,-


15 dage på Kreta med all inclusive for kun 5.804,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med pool og fantastisk udsigt over vandet!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
BillundKøbenhavn

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 7. – 21. maj 22 (7 nætter)
Pris5.804,-

 

København:  7. – 21. maj 22 (7 nætter)
Pris3.070,-

 


Hotel

Langs kysten, i en autentisk del af Kreta, finder du en af de bedste feriesteder i vores udvalg: Hotel Blue Marine Resort & Spa. I vinteren 2021/2022 vil hotellet blive renoveret næsten fuldstændigt til et komplet 5-stjernet hotel. Blandt andet vil flere offentlige områder som poolen, restauranten, barerne og flere værelser få en total ombygning. En række billeder viser, hvad der vil ske med nogle af faciliteterne, og det bliver helt sikkert fantastisk! Når du ankommer til hotellet, vil du hurtigt bemærke, at det har et luksuriøst og meget stemningsfuldt udseende. Swimmingpoolen er det perfekte sted at slappe af på en solseng, mens du læser en god bog eller blot nyder den smukke udsigt. Du ser ud over Maribello-bugten med et barskt landskab på begge sider. Hotellet har desuden en separat afdeling med en børnepool med legeplads, som er ideel for de små. Skal du forkæles lidt ekstra på din ferie, kan du i hotellets wellness-område bestille et omfattende udvalg af massage og behandlinger.
Samtlige værelser på hotellet er indrettet, så alle er så komfortable som muligt og er med til at sikre et fantastisk ophold af høj kvalitet.

Hvis du ønsker kulinarisk nydelse, er dette stedet, hvor du skal være, og takket være All Inclusive-programmet er hver dag ved bordet en fest. Uanset om du vælger det populære græske køkken eller den internationale menu, er mulighederne mange. Du kan endda opleve showcooking, hvor retterne tilberedes for øjnene af dig.

 

Se mere her:
BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra København og Billund til Kreta:

Fra Billund: 7. – 21. maj 22

 

Fra København: 7. – 21. maj 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365