Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned på Mauritius i sommerferien for kun 12.191,-


1 måned på Mauritius i sommerferien for kun 12.191,- per person inkl. fly og flot hotel med pool, havudsigt og beliggenhed lige ned til stranden!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

SE det gode tilbud til mauritius HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 28. jun – 28. jul 2022
HOTEL6.090,-
FLY6.101,-
I ALT12.191,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 12.180,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 6.090,- per person.

Hotel

Mon choisy Beach ligger lige ved stranden og byder på udendørs pool med liggestole med udsigt over havet. De rummelige værelser med aircondition har terrasse med udsigt over feriestedets have eller lagunen Mon Choisy. Samtlige lyse værelser på Mon Choisy Beach R. er indrettede med flisegulv og træmøbler. De har alle fladskærms-tv med satellitkanaler samt moderne badeværelse med brusebad og hårtørrer. Der tilbydes gratis WiFi overalt på komplekset samt gratis parkering. Der tilbydes desuden tøjvask og børnepasning. Personalet er gerne behjælpeligt med at arrangere en række udendørs aktiviteter, herunder dykning og ridning.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige fly fra København til Mauritius:

FRA københavn: 28. jun – 28. jul 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Mauritius og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Det er nemt og billigt at køre med busserne på Mauritius. Det er også oplagt at leje cykler. Langs kysten er landskabet forholdsvis fladt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365