Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Rom for kun 1.857,-


4 dage i Rom for kun 1.857,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Rom. Hotellet har tagterrasse med pool og poolbar, hvorfra der er fantastisk udsigt over Colosseum og Roms tage.

Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 12. – 15. jun 22 (3 NÆTTER)
HOTEL1.593,-
FLY264,-
I ALT1.857,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.186,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.593,- per person. HUSK at vælge Laveste pris på Trivago!

 

Billund: 18. – 21. jun 22 (3 NÆTTER)
HOTEL2.166,-
FLY364,-
I ALT2.530,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.332,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.166,- per person. HUSK at vælge Laveste pris på Trivago!

 


Hotel

 

Mercure Roma Centro Colosseo er et stilrent hotel med god komfort og en perfekt beliggenhed på Via Labicana i hjertet af Rom, kun en kort gåtur fra Colosseum og andre af byens store seværdigheder. Hotellet har en tagterrasse med pool, hvorfra der er fantastisk udsigt over Colosseum og Roms tage. På tagterrassen findes også en poolbar med kølige forfriskninger, og hotellet har også en moderne indrettet restaurant med veltillavet mad og gode vine. Mercure Roma Centro Colosseo tilbyder lyse og komfortable værelser og har en god beliggenhed tæt på både bus og metro, hvis du ikke vil spadsere rundt til Roms historiske bygninger og museer.

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

københavn: 12. – 15. jun 22

 

Billund: 18. – 21. jun 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rom: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365