Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusophold på Nimb Hotel for kun 1.654,-


Luksusophold på det eksklusive 5-stjernede Nimb Hotel for kun 1.654,- per person inkl. morgenmad og adgang til tagterrasse med opvarmet rooftop-pool og spektakulær udsigt over København samt adgang til Nimb Wellness med fitness-område, hamam og relaxation area!

I 2015 blev det 5-stjernede Nimb Hotel kåret som verdens bedste hotel af Small Luxury Hotel. Det luksuriøse boutiquehotel med antikke møbler på værelserne ligger skønt midt i København med udsigt over Tivolis magiske forlystelseshave. På taget af Nimb finder du den unikke tagterrasse med pool, der er beklædt med italienske mosaiksten og har indbygget modstrøm samt poolbar og et loungeområde. Nimbs gastronomiske univers lokker med alt, hvad et kulinarisk hjerte kan begære og i hotellets 300 m2 wellnessafdeling finder du afslapningslounge og marokkansk hamam med lækre omklædningsfaciliteter og håndklædeservice.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 3.307,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.654,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365