Vi finder de bedste rejsetilbud

4 nætter i Le Grand Massif for kun 1.659,-


Skiferie: 4 nætter i Le Grand Massif for kun 1.659,- per person inkl. liftkort og luksuriøst 5-stjernet hotel med direkte adgang til pisterne samt adgang til lækkert wellness-område med jacuzzi, sauna og opvarmet udendørs pool!

I hjertet af det franske skiområde Le Grand Massif ligger Flaine, der er bygget specielt for vinterens mange skisportsgæster. Landsbyen ligger i en smuk dal med hvide bygninger, der falder naturligt ind i det snehvide landskab.
Ud over gode skimuligheder findes der i Flaine også hyggelige afterski-barer, og du finder et bredt udvalg af organiserede aktiviteter, såsom kanetur, vandreture, kørsel på Bigfoots, klatring, helikopterture m.m.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 27.- 31. mar. 2022 (4 nætter)
v/4 personer1.659,-

 


Hotel

Hvis du bor på Résidence Les Terrasses d’Eos, er du sikker på en dejlig ferie. De smukke lejligheder er luksuriøse og stemningsfuldt indrettede, og  udrustet med al mulig komfort. Nogle lejligheder har endda en pejs til rådighed, hvor du kan blive varm efter en travl dag i sneen. Komplekset har direkte adgang til pisten, så du kan øve dine ski- eller snowboardtricks med det samme. Efter en kort gåtur fra komplekset når du Flaines sjove centrum, hvor du kan more dig i de hyggelige beværtninger, restauranter og butikker. Ved hjemkomsten kan du bruge de mange afslapningsmuligheder. Til fanatiske sportsfolk kan der trænes i det gratis fitnesscentrum, og den fine opvarmede udendørs swimmingpool kan bruges til at tage nogle baner. I jacuzzien og i saunaen kan du slappe af og lade op før en ny dag på pisten.


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365