Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Lanzarote med all inclusive for kun 4.675,-


2 uger på Lanzarote med all inclusive for kun 4.675,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med all inclusive, pool og god beliggenhed!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 7. – 21. maj 22 (14 nætter)
v/2 personer4.675,-

 


Hotel

Hotel Beatriz Playa & Spa er et dejligt hotel, der ligger i Matagorda (støder op til Puerto del Carmen) og har endda et vandfald indeni! Det er meget rart, at stranden i Matagorda ligger lige udenfor døren. Placeringen af dette hotel er også velegnet til fantastiske ture, fordi Puerto del Carmen er centralt placeret på den solrige ø Lanzarote.

De moderne og rummelige værelser på Hotel Beatriz Playa & Spa sikrer et endnu mere behageligt ophold. Og for at få en god start på dagen, kan du tage plads i buffet-restauranten om morgenen til en omfattende morgenmad. For en velsmagende snack kan du besøge Davao bar. Om aftenen spilles her regelmæssigt klaver, så du kan slappe helt af her i behagelige omgivelser.

På hotel Beatriz Playa og Spa er afslapning i centrum. Her er mange faciliteter til at drømme sig helt væk. For eksempel er det rummelige wellnesscenter et meget rart stedmed en stor indendørs pool og mulighed for adskillige krops- og ansigtsbehandlinger. Her er også masser af underholdning for familiens yngste bl.a en børnepark og en miniklub.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud med all inclusive fra København til Lanzarote i maj måned.

 

FRA KØBENHAVN: 7. – 21. MAJ 2022

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lanzarote: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365