Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Vilnius for kun 969,-


3 dage i Vilnius for kun 969,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med morgenmad, central beliggenhed og flot wellness-område!

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 21. – 23.  apr 2022 (2 NÆTTER)
HOTEL912,-
FLY57,-
I ALT969,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.824,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 912,- per person.

 


Hotel

Radisson Blu Royal Astorija Hotel blev bygget i 1901 og ligger i hjertet af Vilnius’ gamle bydel. Der er indendørs swimmingpool og fitnesslokale. Samtlige større seværdigheder ligger i gåafstand derfra. Radisson Blu Royal Astorija Hotel har gratis wi-fi overalt. Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv, minibar og badeværelse. Den eksklusive restaurant Astorija Brasserie serverer moderne franske retter. Restauranten har udsigt over byens torv og Skt. Kasimirs Kirke. Gæsterne kan også slappe af med en drink i Astorija Bar mens de nyder udsigten. Der serveres en rigelig morgenbuffet, men gæsterne med tidlige afgangstider kan få morgenmad Grab & Run.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Vilnius:

 

FRA Billund: 21. – 23. apr 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Vilnius: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365