Vi finder de bedste rejsetilbud

Rundflyvning i Helikopter for kun 499,-


Særpris: Rundflyvning i Helikopter for kun 499,- per person. Afgang fra udvalgte byer landet over!

Når du tager turen i et almindeligt rutefly, er det som regel vinduespladserne, der er de eftertragtede pladser. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige, at de kan få udsigten med under start og landing. Når du tager en tur i helikopter, er der kun vinduespladser, så du er helt sikker på at få udsigten med fra start til slut. Turen varer 10 min og du flyver med HeliCompany, der er et lille firma, der lever og ånder for helikopterflyvninger. Alle piloter er uddannede og certificerede, så alle sikkerhedskrav efterkommes både før, under og efter flyvningen. HeliCompany vil give alle en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden har højeste prioritet.

Se det gode tilbud her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Tur med helikopter

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

  • Minimum alder 3 år
  • Maks vægt 100 kg
  • Der er tre sæder i helikopteren. Hvis du booker til én eller to personer, kan du/I risikere at blive splittet op på to forskellige ture. Du/I kan derfor ikke forvente at sidde alene/sammen i helikopteren, medmindre alle tre sæder købes. Et tilbud, som Helicompany giver dagen før flyvningen
  • Børn skal sidde fastspændt på eget sæde
  • Børn under 10 år skal følges med en voksen og vil altid komme til at sidde i samme helikopter som den medfølgende voksen
  • Passagerer skal kunne komme op i helikopteren ved egen hjælp, og kunne sidde uden støtte i sædet

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365