Vi finder de bedste rejsetilbud

4 nætter i Les Arcs for kun 1.819,-


Skiferie: 4 nætter i Les Arcs for kun 1.819,- per person inkl. liftkort og luksuriøst 5-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed og opvarmet udendørs pool, sauna, jacuzzi, hammam og fitness!

Les Arcs i Paradiski ligger ved siden af skiområderne Espace Killy og Trois Vallées i Frankrig. Skiområdet Paradiski består af områderne Les Arcs, La Plagne og Les Coches. Dette er en af verdens største skiområder, og skiferier til Les Arcs tilbyder skiløb i mellem 1600 og 3225 meters højde. Takket være den høje beliggenhed med sine to gletsjere er snesikkerheden høj for dette skiområde.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 22. – 26. apr. 2022 (4 nætter)
v/4 personer1.819-

 


Hotel

 

Selections Residence Arc 1950 Le Village er beliggende i den bilfri by Arc 1950.  En skilandsby med en eventyrlig atmosfære og stilfuldt indrettede lejligheder, unikke for De Franske Alper. Lejlighederne er bygget i autentisk savoyardstil, hvilket gør lejlighederne særdeles hyggelige.  Den centrale beliggenhed gør, at det er et fremragende udgangspunkt for at udforske det smukke skisportsområde Les Arcs. Med et udvidet skipas kan du også tage på opdagelse i det nærliggende skisportsområde, La Plagne. Sammen med Les Arcs er dette ét af de mest omfattende skiområder i Frankrig. Et ideelt valg for dem der elsker vintersport! Vil du også slappe af, er der en opvarmet udendørs pool, sauna, jacuzzi, hammam og fitness. I landsbyen er der også en luksuriøse Deep Nature Spa, som du også kan få adgang til mod betaling.


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365