Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages forlænget weekend i Berlin for kun 940,-


3 dages forlænget weekend i Berlin for kun 940,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet spa-hotel med stor indendørs swimmingpool, 6 saunaer samt moderne fitnesscenter og bar med panoramaudsigt på tagterrassen!

Berlin ligger under en times flyrejse fra Danmark og er perfekt til en  kort storbyferie. Glæd dig til et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, shopping i verdensklasse, gode restauranter og et fantastisk natteliv.

SE TILBUDdet vi har fundet her:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. apr – 2. maj 2022 (2 NÆTTER)
HOTEL586,-
FLY354,-
I ALT940,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.172,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 586,- per person.

 


Hotel

Hotellet har 6 saunaer, stor indendørs swimmingpool samt moderne fitnesscenter. Der tilbydes også gratis WiFi og bar med panoramaudsigt på tagterrassen. Centrovital Hotel har specialiseret sig i en række wellness-behandlinger, herunder massage, traditionelle vestlige medicinske behandlinger og alternative behandlinger. Hotellets fitnesscenter har moderne udstyr til konditionstræning. Der tilbydes også undervisningstimer i fitness. Restauranten Kochkunst serverer asiatiske og middelhavsinspirerede retter og har terrasse med udsigt over Spandauer-søen. Hotellet byder også på bistroen Backstein, der serverer traditionelle spanske tapas, samt Luftikus Roof Terrace Bar, som tilbyder eksotiske cocktails. Værelserne på centrovital Hotel er indrettede i varme farver og har træ- eller parketgulv. De har satellit-tv samt eget badeværelse med gratis sæbe og creme. Ejendommens nyrenoverede suiter har også air-condition.

SE mere HER:

 

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Berlin: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Berlin:

 

FRA København: 30. apr – 2. maj 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Offentlig transport er et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365