Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Zadar for kun 1.293,-


8 dage i Zadar for kun 1.293,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med balkon og beliggenhed tæt på stranden!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

 

SE TILBUDDET TIL Zadar HER:
Fra_Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

PLITVICESØERNE


På en ferie i Zadar er det oplagt at besøge Nationalparken Plitvicesøerne, der vel nok er Kroatiens største attraktion og regnes for den smukkeste nationalpark i Europa.

Området byder på utrolig skønhed med betagende vandfald og søer, der falder fra den ene ned i den næste og varierer i form, størrelse og farve. Nationalparken kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1979 og har en størrelse på lige under 300 km2.  Et absolut must see på en ferie til Zadar!

Du kan finde guidede ture til Plitvicesøerne påGetyourguide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aarhus: 3. – 10. jun 22 (7 nætter)
HOTEL965,-
FLY328,-
I ALT1.293,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.929,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 965,- pr. person.

 

København: 3. – 10. jun 22 (7 nætter)
HOTEL965,-
FLY1.585,-
I ALT2.550,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.929,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 965,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære Apartment & Room’s Anni, der ligger i Zadar, under 350 m fra Maestrala Strand og 1,1 km fra Uskok Strand. Der tilbydes indkvartering med terrasse, gratis wi-fi overalt samt gratis privat parkering for gæster i bil. Samtlige værelser på hotellet har klædeskab, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Værelserne har aircondition, og nogle af ferieboligerne på Apartment & Room’s Anni har balkon. Samtlige ferieboliger har opholdsområde.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige billetter fra Aarhus og København til Zadar i juni 2022.

 

FRA Aarhus: 3. – 10. jun 22

 

FRA københavn: 3. – 10. jun 22

 


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:


 

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365