Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på A-ROSA for kun 737,-


Spa-ophold på det lækre A-ROSA for kun 737,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse, morgenbuffet og adgang til 4.500 m² stort wellnessområde med alt fra spa, sauna, tyrkisk bad og inden- og udendørs pool!

A-ROSA ligger i kystbyen Travemünde, blot 300 m fra sandstranden og tilbyder prisbelønnet spa-oplevelse for to. Udover at være et af de ældste badehoteller i Tyskland, byder A-ROSA Travemünde også på et 4.500 m² stort wellnessområde med sauna, tyrkisk bad, inden- og udendørs pool samt et stort udvalg af luksuriøse behandlinger som massage og ansigtsbehandlinger. Efter et par afslappende timer i spaen kan du nyde et måltid på en af hotellets tre restauranter hvoraf en er en gourmetrestaurant, hvor der serveres udsøgt mad lavet på lokale og økologiske råvarer. Alle værelserne på A-ROSA Travemünde har et moderne opholdsområde, fladskærms-tv og wi-fi.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.473,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 737,- per person.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365