Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Athen for kun 2.750,-


5 dage i Athen for kun 2.750,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med pool på tagterrassen og enestående udsigt over byen!

Athen er et fremragende valg, hvis du kan lide både sol, strand og storbyferie. Efter en lang dag med sightseeing ved Athens mange berømte attraktioner er det oplagt at nyde en badetur i det flotte blå Ægæiske Hav. Athen ligger midt i Grækenlands vidunderlige natur med oliventræer og vinmarker, bjerge med frodige skove og hyggelige små havnebyer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Billund

 


🌍 FlySØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 18. maj 2022
HOTEL2.066,-
FLY684,-
I ALT2.750,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.132,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.066,- per person.

 

billund: 14. – 18. maj 2022
HOTEL2.066,-
FLY1.780,-
I ALT3.846,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.132,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.066,- per person.

 


Hotel

 

Det moderne Wyndham Grand Athens ligger kun få skridt fra metrostationen Metaxourgeio. Der er udendørs pool og bar-restaurant på tagterrassen, hvorfra der er panoramaudsigt til Akropolis, Lycabettus-bakken og Den Saroniske Golf. Du kan forkæle dig selv i spa-centret, holde dig i form i fitnesscentret og nyde en drink i loungebaren, som er åben hele dagen. Der er gratis wi-fi overalt. Samtlige elegant indrettede værelser og suiter på Wyndham Grand Athens har aircondition, 43″ LCD-tv, direkte telefonlinje, minibar og espresso-kaffemaskine Der er moderne badeværelse med mærkevarertoiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Nogle af ferieboligerne har udsigt til Athen eller Akropolis. Du kan bestille roomservice døgnet rundt. Gæsterne kan spise overdådig morgenmad og frokost eller aftensmad i form af middelhavsinspirerede og internationale gourmetretter ledsaget af karakteristiske cocktails på den udendørs tagrestaurant med udsigt over Akropolis. Der er mulighed for særlige diæt-menuer på anmodning, og maden kan også blive serveret på værelset.

Hotellet har 14 multifunktionelle mødelokaler med plads til 2.000 personer. Personalet i den døgnåbne reception hjælper gerne med bagageopbevaring, hurtig indtjekning og concierge-service.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Athen:

FRA københavn: 14. – 18. maj 2022

 

FRA billund: 14. – 18. maj 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Athen: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

Lej evt en bil i Athen. Det er billigt og den kan bestilles her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365