Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Marrakech for kun 2.409,-


1 uge i Marrakech for kun 2.409,- pr. person inkl. fly og lækkert 5-stjernet spa-hotel med morgenmad og skønne wellnessfaciliteter som aqualudique-pool, sauna, hamam og fitnesscenter!

I Marrakech finder du både en af verdens mest sagnomspundne byer, men samtidig også en moderne by med trendy modebutikker og hyggelige restauranter og barer. Byen rummer mange seværdigheder som den røde ringmur, den kaotiske torveplads samt spændende basarområde og snoede stræder der gø den til et vidunderligt rejsemål.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 30. apr – 7. maj 2022
HOTEL1.691,-
FLY718,-
I ALT2.409,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.382,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.691,- per person.

 


Hotel

Det luksuriøse resort Palm Plaza Hôtel & Spa ligger i Agdal, et nyt beboelsesområde i Marrakech. Palm Plaza tilbyder gratis wi-fi. Palm Plaza Hotel har behagelige værelser og suiter og du kan spise eksotiske retter i hotellets restaurant. Du kan også nyde en snack i poolbaren. Om aftenen kan du tilbringe en stille stund i pianobaren eller en spændende aften på natklubben.

Spaen har dyb aqualudique-pool, sauna, hamam og fitnesscenter.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Marrakech:

københavn: 30. apr – 7. maj 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marrakech: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365