Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Warszawa for kun 834,-


4 dages forlænget weekend i Warszawa for kun 834,- pr. person inkl. fly og lækkert Hilton-Hotel med central beliggenhed, stor pool samt flotte helse- og spa-faciliteter!

Warszawa er en af Europas mest spændende og innovative storbyer. Byen har en lang og spændende historie, som gør den seværdig og spændende at besøge. Her er museer for enhver smag og interesse. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 18. – 21.  mar 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL795,-
FLY39,-
I ALT834,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.590,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 795,- per person.

 


Hotel

Hilton Warsaw City Hotel tilbyder 5-stjernet indkvartering i Warszawas livlige finanskvarter samt i gåafstand fra flere butikker, museer, livlige restauranter og underholdningsmuligheder. Den historiske gamle bydel ligger en halv times gang fra hotellet, og der er 20 minutters kørsel til Warszawas Frederic Chopin Lufthavn. Rondo Daszyńskiego Metrostation ligger 5 minutters gang derfra. Der tilbydes gratis wi-fi på fællesområderne.

Samtlige værelser har fladskærms-tv. Gæsterne kan slappe af i de elegante værelser og suiter og nyde udsigten over Warszawas skyline. De tilhørende badeværelser har både badekar og brusebad.

Gæsterne kan hygge sig i den fashionable Pistaccio Lobby Bar & Lounge og nyde europæiske retter på Meza Restaurant, hvor der serveres internationale og polske retter. Om sommeren kan man nyde de varme aftener på Piazza-terrassen, og om vinteren kan gæsterne nyde en varm kop kaffe fra Illy Café. Hotellets Holmes Place Premium Club & Spa har de nyeste helse- og fitnessfaciliteter. Klubben er på 3500 m² og har en 25 m lang swimmingpool, fuldt udstyret fitnesscenter samt fuldt serviceret spa. Hotellets 3000 m² store kongresområde gør stedet ideelt til møder og arrangementer. Der er desuden fuldt udstyret business-center. Lobbyen, hvis højeste punkt er 20 m, har lysinstallationer og fantastisk udsigt om aftenen.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus til Warszawa:

FRA aarhus: 18. – 21.  mar 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Warszawa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365