Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Toscana for kun 1.296,-


6 dage i Toscana for kun 1.296,- per person inkl. fly, leje af bil og flot 4-stjernet spa-hotel med morgenmad, pool og skøn beliggenhed midt i den toscanske natur!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

BIL

 

Det er billigt at leje bil i Italien. Det koster kun 297,- (149,- per person for 6 dage) og kan bestilles her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 31. mar – 5.  apr 2022 (5 NÆTTER)
HOTEL1.023,-
FLY124,-
BIL149,-
I ALT1.296,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.046,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.023,- per person.


Hotel

La Melosa er et 4-stjernet elegant feriested, som ligger i fantastiske skovomgivelser uden for den toscanske landsby Roccastrada. Der tilbydes stilfulde værelser med eget badeværelse. Der er et wellness-center med udendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad samt et afslapningsområde og meget mere. Værelserne på La Melosa Resort er rustikke og indbydende. De ligger i stueetagen ved siden af haven eller på 1. sal med udsigt over landskabet. Der tilbydes gratis parkering samt gratis WiFi på fællesområderne. Samtlige værelser er opkaldt efter en blomst eller plante og har fladskærms-tv med Sky-kanaler samt gratis internetadgang. Der er desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har pejs, unikke freskomalerier og himmelseng. Restauranten Il Canto del Gusto serverer traditionelle Maremma-retter, tilberedt med årstidens lokale råvarer. Om sommeren serveres middagen på den rummelige terrasse, omgivet af århundredgamle træer. Morgenmaden består af en varieret buffet med frisk frugt, æg og lokale kager.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 31. mar – 5.  apr 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365