Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.254,-


8 dage på Mallorca for kun 1.254,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med 3 udendørs swimmingpools, tennisbane, minigolf, sauna og spabad.

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
København
Billund
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 6. maj – 13. maj 2022
HOTEL1.141,-
FLY113,-
I ALT1.254,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.281,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.141,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

 

Billund: 6. maj – 13. maj 2022
HOTEL1.141,-
FLY589,-
I ALT1.730,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.281,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.141,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

 


Hotel

Eix Lagotel Holiday Resort ligger i en have ud til en sø, ved siden af naturreservatet S’Albufera. Der er fitnesscenter og 3 udendørs swimmingpools samt gratis busser til stranden, 800 m derfra. Lagotel har desuden tennisbane, minigolf, sauna og spabad. Ejendommen har legeplads og underholdningspersonale, Du kan også spille billard og bordtennis. På Eix Lagotel Holiday Resort tilbydes værelser med aircondition, gratis wi-fi, egen balkon og satellit-tv. Der er restaurant, bar, snackbar ved poolen samt supermarked på selve ejendommen. Der er gratis parkering i nærheden. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

 


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

 

FRA København: 6. maj – 13. maj 2022

 

FRA Billund: 6. maj – 13. maj 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365