Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 998,-


8 dage på Kreta for kun 998,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE TILBUDDET i maj VI HAR FUNDET på travelmarket:
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 8. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer998,-

 

Billund: 8. – 15. maj 22 (7 nætter)
v/2 personer1.098,-

 


Hotel – Fra København

Ved rejsen fra København har vi taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Nontas Suites Lejligheder. Nontas Suites er et lille dejligt lejlighedshotel, som er centralt beliggende i den hyggelige Agii Apostolis. Det består af en bygning med kun 21 værelser, og da hotellet er relativt nyrenoveret, føles det moderne, frisk og flot. Hotellet har en lille bar, der serverer morgenmad og forfriskninger, og på søsterhotellet, der er lige rundt om hjørnet, er man velkomen til at bruge poolen og spaområdet.

SE MERE HER:

Hotel – Fra Billund

Ved rejsen fra Billund har vi taget udgangspunkt i det 3-stjernede Relax hotel. Relax Hotel er et enkelt, hyggeligt og prisvenligt lejlighedshotel i Agia Marina. Det består af 5 bygninger, som ligger på en bakke og giver fin udsigt. Rundt på hotellets område vokser beplantning og giver en rolig stemning.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kreta:

 

FRA københavn 1. – 8. maj 22

 

FRA Billund: 8. – 15. maj 22

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Kreta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Detur.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365