Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Hamborg for kun 644,-


3 dages forlænget weekend i Hamborg for kun 644,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med central beliggenhed – eller kun 788,- inkl. morgenmad!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Hamborg, der er den næststørste by i Tyskland. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.287,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 644,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Det 4-stjernede Crowne Plaza Hamburg City Centre ligger i Hamborgs populære bydel St. Georg/Hohenfelde og får flotte anmeldelser af gæsterne. Prisen er inkl. morgenmad. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365