Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Sardinien i sommerferien for kun 3.873,-


2 uger på Sardinien i sommerferien for kun 3.873,- pr. person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Dejlige Sardinien byder på mange herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. jul – 9. aug 2022
HOTEL2.289,-
FLY1.584,-
I ALT3.873,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.578,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.289,- pr person.


Hotel

Hotel Funtana Noa ligger i et roligt område i byen Villanovaforru og tilbyder rummelige værelser med aircondition. Ejendommen har restaurant, have og snackbar. Der er gratis trådløs internetadgang på fællesområderne. Samtlige værelser på Funtana Noa har tv, skrivebord samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har udsigt over de omkringliggende bakker. Der serveres dagligt italiensk morgenmad med croissanter og varme drikke. Restauranten er åben dagligt og serverer typiske sardiske retter. Ejendommen tilbyder gratis privat parkering på stedet og ligger 45 minutters kørsel fra Cagliari.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 26. jul – 9. aug 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365