Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Thailand for kun 5.969,-


2 uger i Thailand for kun 5.969,- pr. person inkl. Direkte fly, bagage og lækkert 5-stjernet hotel med morgenmad, skøn pool, wellnessfaciliteter og fantastisk udsigt!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. mar – 8. apr 2022
HOTEL2.130,-
FLY3.839,-
I ALT5.969,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.260,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.130,- pr person.

Hotel

The Sea Galleri by Katathani – SHA Plus ligger i Kata Beach, 350 m fra Kata Noi Beach, og tilbyder indkvartering med restaurant, gratis privat parkering, udendørs swimmingpool og fitnesscenter. Dette 5-stjernede hotel har gratis wi-fi, bar og have. Der er også en døgnåben reception og mulighed for at bestille roomservice og valutaveksling. Der serveres morgenbuffet og amerikansk morgenmad. The Sea Galleri by Katathani har solterrasse. Populære seværdigheder i nærheden af overnatningsstedet omfatter Kata Beach, Dino Park Mini Golf og Surf House Phuket. Den nærmeste lufthavn er Phuket Internationale Lufthavn, 33 km fra The Sea Galleri by Katathani, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

 

Fra København 25. mar – 8. apr 2022


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365