Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.898,-


8 dage på Rhodos med all inclusive for kun 2.898,- pr. person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed lige ved stranden!

Rhodos er en populær og velkendt perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

Se tilbuddet i april på travelmarket:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. apr – 1. maj 22 (7 nætter)
Pris2.898,-

 

Billund: 24. apr – 1. maj 22 (7 nætter)
Pris2.998,-

 

Hotel

 

The Ixian Grand ligger lige ved stranden i Ixia og tilbyder udendørs pools med hydromassage samt udsigt til det Ægæiske Hav. Der er desuden restauranter, barer, spa- og wellnesscenter samt fitnesscenter. De moderne værelser har aircondition og ligger omgivet af en anlagt have. Alle værelserne har satellit-tv, værdiboks og gratis wi-fi. Nogle af værelserne har spabad på værelset med udsigt til havet eller haven. Du kan spise fremragende middelhavsretter og traditionelle græske retter i a la carte-restauranten ved poolen. Lobbybaren og strandbaren serverer drikkevarer og cocktails og tilbyder afslappende musik med live-optræden 2 gange om ugen. Der er desuden en peruviansk a la carte-restaurant.

Du kan slappe af og få ny energi i overnatningsstedets spa som har indendørs opvarmet pool samt et udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Travelmrket har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Rhodos:

 

Fra København: 24. apr – 1. maj 22

 

Fra Billund: 24. apr – 1. maj 22

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sunny Beach. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365