Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages luksusophold på Hotel Chalet Al Foss for kun 3.630,-


4 dages luksusophold på super lækre Hotel Chalet Al Foss i Passo del Tonale for kun 3.630,- per person inkl. fly, leje af bil og morgenmad. Fantastisk til en forlænget weekend på ski eller et luksus getaway!

Forkæl jer selv med et uforglemmeligt ophold i Norditalien på dette ekstraordinære lækre hotel med unikke wellnessfaciliteter. Nyd hotellets dejlige indendørs pool, dampbad, sauna og udendørs jacuzzi, som afslapning efter en god dag på pisterne.
Hotel Chalet Al Foss ligger i et roligt område, og har en rigtig god beliggenhed mellem byerne Vermiglio og Passo. Hotellets små minibusser bringer gratis gæsterne til og fra det populære skisportssted Passo Tonale.
Hotellet har enestående smuk panoramaudsigt ud over dalen og Presanella-gletsjeren, dejlige værelser og serverer fabelagtig mad.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Bil

 

I prisen har vi inkluderet leje af bil i Bergamo, hvorfra der kun er et par timers kørsel til hotellet. Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

 

fra Billund: 11. – 14. mar 2022
HOTEL3.347,-
BIL149,-
FLY134,-
I ALT3.630,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 6695,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 3.347,- per person. Den samlede pris for leje af bil i Bergamo er 297,- hvilket svarer til 149,. per person.

 

 

fra København: 11. – 14. mar 2022
HOTEL3.347,-
BIL149,-
FLY196,-
I ALT3.692,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 6695,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 3.347,- per person. Den samlede pris for leje af bil i Bergamo er 297,- hvilket svarer til 149,. per person.

 


Hotel

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Bergamo:

 

FRA Billund: 11. – 14. mar 2022

 

FRA København: 11. – 14. mar 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365