Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages ølrejse i Polen for kun 467,-


3 dages ølrejse i Polen for kun 467,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med bryghus og fri adgang til hotellets flotte wellnessområde!

En lille time fra Gdansk ligger Kościerzyna, hvor I på Browar Kościerzyna, der er et smukt renoveret bryghus fra 1856, får en unik ferie med både ølbad og ølsmagning af bryghusets egne lækre specialøl.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Fra Billund: 3. – 5. apr 2022
HOTEL413,-
FLY54,-
I ALT467,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk at den samlede pris for hotellet er 826,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 413,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago!

 

Fra København: 2. – 4. apr 2022
HOTEL413,-
FLY106,-
I ALT519,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk at den samlede pris for hotellet er 826,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 413,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago!

Hotel

Stary Browar Kościerzyna ligger i centrum af Kościerzyna, lige ved markedspladsen. Gæsterne på dette 3-stjernede hotel får gratis adgang til saunaen og spabadet. Man kan desuden nyde øl, som er brygget på stedet. Værelserne har aircondition og fladskærms-tv. De har også eget badeværelse med bruser og håndklæder. Husk at vælge laveste pris på Trivago.

SE mere HER:
Fra BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige billetter fra Billund og  København til Gdansk:

 

FRA Billund: 3. – 5. apr 2022

 

 

FRA København: 2. – 4. apr 2022

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Hotellet ligger i Koscierzynaca, der ligger ca 50 km fra Gdansk. Der afgår dagligt tog fra Gdansk til Koscierzyna. En taxa koster ca. 300 kr.


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365