Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Burgas med all inclusive for kun 3.568,-


15 dage i Burgas med all inclusive for kun 3.568,- per person inkl. direkte fly og populært hotel med inden- og udendørs pool og beliggenhed lige ved stranden!

Nyd ferien i Burgas, der er blevet en særdeles populær feriedestination, og det er ikke så sært: Smukke sandstrande, skøn natur, stabilt sommervejr og masser af forlystelser.

 

Se tilbudet i maj på travelmarket:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 18. maj – 1. juni 2022 (14 nætter)
Pris3.568,-

Den samlede pris for rejsen er 7.136,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 3.568,- per person.


Hotel

 

Populære Bella Vista Beach Club ligger på en bakke ovenfor en lavvandet sandstrand i den lille by Sinemoretz. Her kan du kombinere aktiviteter for både voksne og børn med gåture i det nærliggende naturreservat. All Inclusive indgår.
Hotellet ligger i den fredelige lille by Sinemoretz med en håndfuld restauranter, souvenirbutikker, bager og nogle få turisthoteller. Tager du med på dagsudflugterne til Primorsko eller Burgas er der flere shoppingmuligheder. På Bella Vista Beach Club er der både inden- og udendørs pool. Den ene del af børnepoolen har skyggende tag. Havet og stranden ligger lige nedenfor hotellet. Med lidt held kan du se delfiner. På Bella Vista Club er der træningslokale, massage, skønhedsbehandlinger og tennisbane. Teenagerne har deres eget terrasseområde og til de yngre gæster er der legeplads.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Travelmarket har vi fundet tilbud fra København til Burgas:

FRA København: 18. maj – 1. juni 2022

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Burgas. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365