Vi finder de bedste rejsetilbud

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky for kun 876,-


Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky for kun 876,- per person inkl.:

  • Overnatning i standard dobbeltværelse med stor kontinentalseng
  • Lækker aftenmenu med mulighed for vinmenu
  • Rundvisning hos Stauning Whisky med smagsprøver
  • Stor morgenbuffet med alt godt til ganen

 

Er du til verdens bedste whisky, lækkert hotel & smuk natur? Så er dette ophold lige noget for dig! Efter indlogering på Hotel Skjern går turen til Stauning Whisky, hvor I skal med på rundvisning i produktionen og høre historierne om den dansk producerede whisky, men naturligvis også dufte, se og smage.
Hotel Skjern er et hyggeligt og moderne hotel med  cafe og en restaurant, som har stort fokus på lokale råvarer. Hotel Skjern ligger midt i byen, lige ud til byens torv og den hyggelige gågade. Uden for byen er det muligt at nyde naturen i Skjern Enge, det flade terræn omkring Ringkøbing Fjord og klitterne ved Vesterhavet. Tilbage på hotellet kan I om aftenen nyde en 3- eller 5-retters menu i restauranten. Morgenen derpå serveres der en stor morgenbuffet med alt godt til ganen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Brug rabatkoden huskhinanden på TrueStory og den samlede pris for 2 personer bliver 1.752,- hvilket er 876,- per person. Rabatkoden er gældende i en begrænset periode!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Brug rabatkoden huskhinanden på TrueStory og den samlede pris for 2 personer bliver 1.752,- hvilket er 876,- per person. 

Se mere her

Brug rabatkoden huskhinanden på TrueStory og den samlede pris for 2 personer bliver 1.752,- hvilket er 876,- per person. Rabatkoden er gældende i en begrænset periode! 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365