Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Brač for kun 1.879,-


8 dage på smukke Brač i Kroatien for kun 1.879,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og wellnessområde!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård. Her finder man både smuk natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 3. – 10. maj 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.104,-
FLY775,-
I ALT1.879,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.208,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.104,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel & Apartments Pastura & Mendula, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pool og wellnessområde.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Split/Brac i maj måned. Der er flere alternative dage med billige billetter. Typisk med rejsedagene tirsdage og lørdage.

 

FRA københavn: 3. – 10. maj 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Brac: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Du kan tage bus (37,5,- per person) eller taxa (300,-) fra lufthavnen til havnen i Split. Herfra sejler færgen til Supetar på Brac 9-14 gange dagligt. Det er en tur på 50 min., der koster 33,- per person. Fra Supetar til Bol kan du enten tage bussen, hvor turen tager ca. 1 time og koster ca. 55,- per person eller taxa, hvor turen tager ca. 40 min. og koster ca. 400,-.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Bilen koster 1.764,- (882,- per person). Med en bil vil færgeturen koste ca. 160,- per vej.

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365