Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage på Bornholm for kun 1.269,-


3 dage på Bornholm på det flotte Griffen Spa Hotel for kun 1.269,- inkl. morgenmad og adgang til spa!

Griffen Spa Hotel er Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre moderne omgivelser, stort spa & wellnessområde, og en særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. En udsigt der er så smuk, at den er kåret som en af Bornholms bedste udsigter.
I det 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Bade, saunaer og bassiner er designet og opkaldt efter øens seværdigheder – og det meste af saunaen er bygget i bornholmsk granit.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.537,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 1.269,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365