Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage på Malta for kun 468,-


4 dages forlænget weekend på Malta for kun 468,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med spa, 3 pools og panoramaudsigt over havet!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 25. – 28.  feb 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL324,-
FLY144,-
I ALT468,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 647,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 324,- per person.

 


Hotel

Maritim Antonine Hotel & Spa ligger i bjerglandsbyen Mellieha, 1 km fra Maltas største strand. Der er en pool på taget, 3 restauranter, spa og panoramaudsigt over havet og landskabet. Hotellet ligger blot 25 km fra Malta Internationale Lufthavn. Maritim Antonine Hotel & Spa har en sauna og 3 pools, hvoraf den ene er en opvarmet indendørs pool. Der er også et moderne fitnesscenter, og der tilbydes en række topmoderne behandlinger. Der er gratis wi-fi overalt. De rummelige og elegante værelser har aircondition, satellit-tv og gratis te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne har udsigt til havet, haven eller byen. Gæsterne kan nyde forskellige retter på hotellets restauranter som har indendørs og udendørs spiseområder. I sommermånederne kan der også arrangeres grillmiddage ved poolen.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta i februar:

FRA Billund: 25. – 28.  feb 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Malta: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365