fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Sofia for kun 994,-


4 dage i Sofia for kun 994,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med central beliggenhed!

Sofia bringer det bedste fra Østeuropa helt tæt på. Bulgariens hovedstad er en kosmopolitisk europæisk storby, som forener moderne bygninger og livsstil med tidligere tiders autentiske sovjetiske arkitektur. Nyd de mange restauranter, seværdigheder og butikker til priser, der hører til blandt de laveste i Europa.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 27. – 30.  mar 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL774,-
FLY220,-
I ALT994,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.547,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 774,- per person.

 


Hotel

Hotel Anel ligger i centrum af Sofia og har rummelige værelser samt gratis wi-fi. Alle værelserne er indrettet i friske farver med unikke møbler samt originale kunstværker. Der er desuden eget badeværelse med badekar og gratis toiletartikler. Restauranten serverer middelhavsretter ledsaget af et bredt udvalg af vine og sagte levende klavermusik. Som gæst på hotellet kan du få særlige menuer og rabatter. Du kan også få aromatisk te og kaffe i lobbybaren. Du kan bestille roomservice døgnet rundt. I sportscentret kan du benytte den opvarmede indendørs pool, spabadet og fitnesscentret uden beregning. Du kan også slappe af i dampbadet, saunaen og den infrarøde sauna eller prøve en af de mange massage- og skønhedsbehandlinger mod tillægsgebyr. Stedet tilbyder shuttletransport til og fra Sofia Lufthavn mod tillægsgebyr, og du kan bestille lufthavnstransport før ankomsten. Den nærmeste metrostation ligger under 100 m fra hotellet, og du kan parkere privat mod tillægsgebyr.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sofia:

FRA billund: 27. – 30.  mar 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sofia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365