Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.298,-


8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.298,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

SE TILBUDDET på travelmarket i februar:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Der er flere alternative afgange med billige priser både fra Billund og København.

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 20. – 27. feb 22 (7 nætter)
v/2 personer1.298,-

 

 

København: 27. feb – 6. mar 22 (7 nætter)
v/2 personer1.298,-

 


Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel, der ligger få minutters gang til den østlige strand. Solterrassen omkring det hyggelige poolområde er et populært samlingssted for hyggeligt selskab eller til afslapning. Omkring poolen er der liggestole og parasoller til dovne dage og en afslappende bog. Der er en vandrutsjebane, der lander i den store pool, og som holder åbent i nogle timer om dagen. For de mindste er der deres egen lille børnebassin.
Restauranten ved siden af receptionen serverer enkel All inclusive og tilbyder både tyrkiske og internationale retter, og selvfølgelig kan man sidde udenfor om sommeren og nyde maden.
Hotellet har et tyrkisk bad, hvor du kan forkæle dig selv med et tyrkisk bad eller massage.
Langs stranden er der en dejlig strandpromenade, der giver dig mulighed for at gå ind i centrum af Alanya, eller hvis man vil holde sig i form, tag en dejlig løbetur.
Hotellet er populært blandt skandinaver, og personalet husker tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenligt hotel, der passer til alt fra familie til venner og par og er åbent året rundt.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Alanya:

FRA Billund: 20. – 27. feb 22

 

FRA København: 27. feb – 6. mar 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alanya: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Detur.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365