Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Krakow for kun 648,-

4 dages forlænget weekend i Krakow for kun 648,- per person inkl. fly og lækkert Marriott-hotel med pool, spa og god beliggenhed!

Krakow er et must see. Som en af de absolut smukkeste byer i Europa bør du ikke snyde dig selv for et besøg til Krakow. Byens historie er fascinerende, stemningen i byen er hyggelig og afslappet og prisniveauet er lavt.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 26. feb – 1. mar 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL607,-
FLY41,-
I ALT648,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.213,- for 2 personer, hvilket er 607,- per person.

 

københavn: 25. – 28. mar 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL705,-
FLY372,-
I ALT1.077,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.410,- for 2 personer, hvilket er 705,- per person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det flotte AC Hotel by Marriott Krakow, der ligger i Kraków og har restaurant, fitnesscenter, bar og have. Dette 4-stjernede hotel har børneklub og concierge-service. Hotellet har indendørs pool, døgnåben reception og gratis wi-fi. Hotellets værelser har aircondition, skrivebord, kedel, minibar, værdiboks, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser. Samtlige værelser har klædeskab og kaffemaskine. Der serveres kontinental morgenmad og morgenbuffet hver morgen på AC Hotel by Marriott Krakow. Gæsterne er velkomne til at benytte saunaen. Populære seværdigheder i nærheden af AC Hotel by Marriott Krakow omfatter Wisla Krakow Stadion, Marszałek Piłsudski Stadion og Krakows nationalmuseum. Den nærmeste lufthavn er Kraków-Balice Johannes Paul II Internationale Lufthavn ligger 8 km fra hotellet, og der tilbydes lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

SE MERE HER
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Krakow:

Billund: 26. feb – 1. mar 2022

 

københavn: 25. – 28. mar 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Krakow: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er billigt at leje bil i Krakow. Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365