fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ibiza for kun 1.303,-


8 dage på Ibiza for kun 1.303,- per person inkl. fly og lejlighedshotel lige ved stranden med pool på tagterassen og vidunderlig havudsigt!

Ibiza frister med et trendy natteliv, børnevenlige strande, modebutikker og en betagende natur. Selvom øen nok er mest kendt for nattelivet, så har den meget mere at byde på. – Bl.a.  landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 17. – 24. maj 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL939,-
FLY364,-
I ALT1.303,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.877,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 939,- per person.

Hotel

Dette overnatningssted ligger 1 minuts gang fra stranden. Apartamentos Central Park ligger kun 50 m fra San Antonio-stranden, inden for 200 m fra Eden og Es Paradis natklubber. Der er tagterrasse med en vidunderlig havudsigt. Hvert enkelt studiolejlighed har satellit-tv og balkon. Der er eget badeværelse og køkkenhjørne med elektrisk og kogeplade og køleskab. Gæsterne kan slappe af på terrassen ved poolen og nyde drinks og snacks fra baren. Central Parks 24-timers reception har en udflugtsskranke, og personalet kan arrangere biludlejning. Apartamentos Central Park ligger 15 minutters gang fra den berømte sunset strip i San Antonio Bay. Café del Mar ligger 900 m fra overnatningsstedet. Den nærmeste lufthavn er Ibiza Lufthavn, 13 km derfra. Bemærk at hotellet kun er for voksne.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Ibiza i maj måned.

FRA Billund: 17. – 24. maj 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt og kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365